En tvättmaskin som självdoserar!

2018-06-11
Nu kommer en ny generation tvättmaskiner från Cylinda. De bygger på framgångarna med 5000-serien men har förutom en ny design, många uppdateringar. En rad nya och bra funktioner är tillagda, bland annat ett program som heter Hygien+ för allergiker och ett annat för täcken och jackor i dun.

Alltid på pricken rätt dos

De nya modellerna i 58-serien har en autodos-funktion som gör att du inte behöver tänka på att dosera rätt. Maskinen gör det åt dig. Det enda du behöver göra är att välja temperatur, och om du vill ange hur smutsig tvätten är och därefter trycka på start.

Med näsa för pollen?
Ett av de nya programmen är Hygien+ som är till stor hjälp för allergiker. Det är godkänt av British Allergy Foundation och på www.allergyuk.org kan du läsa mer om hur olika allergener motverkas. Speciella program för till exempel sportkläder och skjortor finns också, liksom ett som på bästa sätt tar hand om duntäcken och dunjackor.

Enkelt och tydligt
Det ska vara enkelt att tvätta. Och det är det med Cylindas nya maskiner. Displayen ger förslag på både temperatur och varvtal och ett flertal program går att förkorta genom en tidspar-funktion. Man kan också aktivera en funktion för skrynkelfritt efter avslutat program.

9 kg och lägsta energiförbrukningen
De nya maskinerna tar 8 eller 9 kg tvätt och finns med både 1400- och 1600-varvs centrifugering. De har energivärde A+++ och är tystgående.

Aktuella nyheter