Tillbaka

Cylinda har tecknat nytt avtal med JM

2019-05-27

JM har valt Cylinda som en av sina leverantörer av vitvaror för kommande bostadsprojekt under en treårsperiod. JM som är en av Nordens främsta bostadsutvecklare, producerar cirka 3 800 lägenheter per år i Sverige, Norge och Finland.

Cylinda har varit leverantör till JM under flera år. I den nya upphandlingen valdes Cylinda ut som en av leverantörerna av vitvaror fram till januari 2022.

Kvalitet och miljö viktiga kriterier

Utöver en attraktiv prisnivå är det ytterligare några viktiga parametrar som har varit avgörande för JM i valet av leverantör: 

  • Produkturval – stort fokus på att rätt produkter ur design- och funktionssynpunkt kan väljas utifrån varje projekts förutsättningar.
  • Logistik – beställda vitvaror ska kunna levereras till byggen på ett enkelt och smidigt sätt.
  • Miljöklassning – alla nya byggprojekt från JM Svanenmärks, vilket gör att allt material och vitvaror måste leva upp till högt ställda miljökrav. Vitvaror från Cylinda finns md i SundaHus-portalen där samtliga komponenter dokumenteras.

Målmedvetet arbete

Peter Nestevik, Key Account Manager på Cylinda Bygg & Fastighet är mycket glad över det förlängda förtroendet från JM:

-Vi ser det som ett kvitto på att vårt arbete med miljöklassade kvalitetsprodukter, välfungerande logistiklösningar och höga servicenivå efterfrågats av en av de ledande bostadsutvecklarna i Sverige.

Aktuella nyheter