En tyst och cool vän att lita på alla dagar i veckan

2021-03-18

En hållbar vänskap är lojal, pålitlig och uthållig men även fylld av goda stunder och några tystnadslöften. Dessa egenskaper har vi velat implementera i våra nya kyl- och frysskåp i 7000-serien. Vi tror du kan hitta en ny bästis här för matnyttiga utbyten i köket! 

Robust och rymlig

7000-serien är en helt ny serie kyl- och frysskåp där vi vidareutvecklat och förädlat många års framgångsrika koncept och även adderat ny design och funktion för framtiden. 

Verkar utan att höras

7000-serien arbetar under tystnad. Det är en funktion som många gånger inte varit i fokus, men vitvaror som är tystare upplevs trevligare och är lätta att tycka om. Samtliga skåp i 7000-serien ligger under 40 dB, vilket betyder att de avger mycket låga ljud. 

Tids- och energibesparande funktioner

Vissa livsmedel behöver speciell hantering och därför finns rymliga lådor för kött och grönsaker. Genom Dual Flow-teknik säkerställer skåpen rätt temperatur i dessa zoner samt en jämn temperatur i resten av skåpet. Behagligt LED-ljus och glashyllor ger god överblick av innehållet i ditt kylskåp. Hyllplanen lätta att flytta och placera om.

Frysens No Frost-funktion gör att du aldrig behöver tänka på avfrostning, allt sköts med automatik. Den funktionen sparar både energi och tid.

Design i tiden

I det enkla bor det vackra. Oavsett om du väljer fristående kyl- och frysskåp eller en kombinerad kylfrys så smälter de in och möblerar ditt hem genom sin stilrena design. Du väljer om du vill ha vit eller rostfri design samt vänster- eller högerhängd dörr. Det långa metallhandtaget ger en lyxig känsla. 

Läs mer om respektive produkt nedan:
Kylskåp K7485HF i vitt
Frys F7485NVF i vitt
Kylskåp K 7485RFHF i rostfritt 
Frys F7485NRFVF i rostfritt
Kylfrys KF7485NEHEi vitt 
Kylfrys KF7485NERFHEi rostfritt
Kylfrys KF7485NEHD i vitt

Aktuella nyheter