Robust fläktklassiker bidrar till den hemtrevliga atmosfären

2021-04-27

Köksfläktserien POPULAR har varit en av Cylindas storsäljare under decennier. Det klassiska konceptet har nu vidareutvecklats med effektivare LED-belysning och prestanda samt förbättrad Easy Clean för ännu enklare rengöring. Denna klassiker ger en ren och välkomnande känsla till köket.  

Under många år har köksfläktar i POPULAR-serien haft sin givna plats i svenska hem. Efter lång och trogen tjänst satsar vi vidare på det vinnande konceptet och anpassar fläktserien för framtidens behov. Den tidlösa designen med manuellt vred har kompletterats med flera nya eller förbättrade funktioner, till exempel:

  • Effektivare LED-belysning som ger ett varmvitt sken
  • Materialval genomsyrade av hållbarhet i varje detalj
  • Bättre flödesdynamisk effektivitet (FDE) och fettfiltreringsklass

Varianter för alla behov

Oberoende av vilken ventilation som finns i bostaden så finns flera olika varianter i POPULAR-serien:

  • Spisfläkt
  • Spiskåpa
  • Fläkt med kolfilter

I sortimentet finns olika bredder (50, 60 och 70 cm) för stor flexibilitet. Montering och injustering är mycket enkel och går smidigt för den som installerar fläkten.  Den nya POPULAR-serien är perfekt anpassad för utbyten. 

En garanti för fräschhet

Med Easy Clean kan fler delar än tidigare enkelt plockas isär och diskas för hand eller i diskmaskinen. Övriga delar torkas av med trasa för enklast möjliga rengöring.

-”En ren och fräsch inomhusmiljö kräver riktigt bra produkter. Med en fläkt från POPULAR-serien får du en trotjänare med hög pålitlighet och genomtänkta funktioner och dessutom enklare rengöring. Kort sagt en klassiker som gör vardagen i köket enklare”, säger Iréne Öhman, produktchef på Cylinda. 

Läs mer om urval av produkterna nedan:
POPULAR SF260C

POPULAR FK260C

POPULAR SK261-10

Aktuella nyheter