Omsorgsfullt designad fläktserie håller köket snyggt och fräscht

2021-06-28

Vi har glädjen att presentera Cylinda SOLO, en köksfläktserie med många genomtänkta funktioner och detaljer genomsyrade av hållbarhet och energieffektivitet. Bra energiklass, låg ljudnivå och superenkel rengöring gör den till en given parhäst i köket.

Med en formstark design i vitt eller rostfritt platsar Cylinda SOLO i alla typer av kök. Den smälter in i vilket hushåll som helst, stort som litet, genom sin stilrena utformning och förenklar vardagen med genomtänkta funktioner. 

Bäst i klassen

Cylinda SOLO har energiklassningen A+ vilket gör fläkten mycket energieffektiv. Ett stort plus är också den låga ljudnivån som inte stör lugnet i köket på något sätt. Varje materialval är noga genomtänkt och urvalsprocessen baseras på hållbarhet i alla aspekter för en lång livslängd. 

Enkla reglage för full kontroll

Enkelheten i användandet ska inte underskattas. Du reglerar funktionerna genom elektroniska, lätthanterade knappar i fronten. Genom Easy Clean lossas fläktens detaljer med ett klick och rengörs i diskmaskinen. Övriga delar torkas av med trasa för enklast möjliga rengöring. Med ett fantastiskt varmvitt sken från LED-belysningen får du full kontroll över hela spis- och bänkytan. 

-”Vi har tagit fram Cylinda SOLO för hushåll med höga krav på både design, funktion och hållbarhet. Varje detalj är granskad för att fläkten ska vara en trygg följeslagare både för dagens och morgondagens bestyr i köket”, säger Iréne Öhman, produktchef på Cylinda. 

Cylinda SOLO finns i flera olika bredder och i varianter som spisfläkt, spiskåpa och Alliance. 

Läs mer om urval av produkterna nedan:

Solo SF160A 

Solo SK161-10

Aktuella nyheter