Vinkylen som ger vardagslyx i köket

2022-04-04

Är du en livsnjutare som tar för dig av livets goda när tillfälle ges? För dig lanserar vi en vinkyl som blir en självklar blickpunkt i köket samtidigt som den håller ditt vin perfekt tempererat. Det kallar vi vardagslyx de luxe!

Sätter du värde på att skapa trivsel för dina nära och kära med god mat och dryck så kan en vinkyl lyfta upplevelsen till ännu en nivå. Med en stilren utformning och belyst inredning välkomnar vinkylen dig och dina gäster till trevliga tillställningar på många sätt.

Tidlös design
Vinkylens design är tidlös med svarta lackade sidor, hyllor i trä och glasdörr utan handtag som smälter in i varje hem. En hylla kan även vinklas som presentationshylla där du kan visa upp dina bästa flaskor. LED-belysningen skapar ett mjukt bakgrundsljus som lyfter fram flaskorna och gör dem till en trivsam inredningsdetalj. Den dekorativa möbeln är helt fristående och därmed lättplacerad om du vill möblera om. Höjden på 155 centimeter gör att den rymmer en stor mängd flaskor utan att ta stor plats.

Perfekt temperatur
Vinkylen fyller naturligtvis den viktiga funktionen att hålla vinet rätt tempererat. Du kan välja att ha samma temperatur i hela kylen för långtidslagring eller flerzonsindelning. Det senare ser till att temperaturen varierar mellan botten och toppen i kylen för att ge en anpassad serveringstemperatur. I botten förvarar du champagne och annat bubbel på 6-8 grader, det vita vinet på 10-12 grader och högst upp tunga rödviner på 16-19 grader.

Termometer finns som tillbehör och går att fästa på trähyllorna. Glasdörren har UV-skydd för att skydda flaskornas innehåll mot skadligt dagsljus.

Läs mer om produkten här!

Aktuella nyheter