Ett rent vardagsnöje som får livet att snurra på

2022-10-24

 Ett av vardagslivets små tillfällen för njutning är väl ändå doften av nytvättade kläder, lakan och handdukar, redo att placeras in i förvaring? I vår nya tvättserie får du miljö- och energihänsyn inbyggt i ett smakfullt utformat paket.

Enkla och effektiva funktioner
6000-serien har en rad genomtänkta funktioner som förenklar och effektiviserar arbetet i tvättstugan. I de fall du har kort om tid är den dubbla tidssparfunktionen perfekt. Ibland behöver dina kläder inte en heltvätt utan blir som nya genom att ta bort odör och skrynklor med ett speciellt ång- och uppfräschningsprogram. Trumrengöring fräschar upp och dödar bakterier i din maskin.

Modern design och lätt att placera
Tvättserien har inte bara ett uppdaterat utseende som tilltalar det moderna hushållet. Du har även en större lucka och större trumvolym som rymmer mer. Dessutom är maskinerna mer lättplacerade då djupet har minskat. Den digitala displayen i fronten är både snygg och enkel att förstå och navigera i.

Inbyggd miljöhänsyn
I utvecklingen av tvättserien har viktiga miljöaspekter byggts in. Några exempel på det är att den yttre trumman tillverkas av återvunna PET-flaskor. Förpackningsmaterialet är också återvunnet. Du kan få din tvättmaskin med autodosering, vilket innebär att den känner av och doserar exakt rätt mängd tvättmedel för ett perfekt tvättresultat. Serien finns från C upp till bästa energiklass A.

Tyst och upplyst torktumlare
Tvättmaskinen har den perfekta partnern i en matchande torktumlare. Setet går att få i pelarutförande om du föredrar att bygga på höjden och luckan kan enkelt hängas om. Genom sin låga ljudnivå arbetar torktumlaren utan att störa övrig aktivitet i hemmet. En större lucköppning gör det enklare att få i och ur tvätten. Trumman är väl upplyst genom en varm innerbelysning.

Läs mer om produkterna:

FT6196A
FT6184A
TVP6192
TK6180

Aktuella nyheter