Inbyggd fläkt i spishällen förenklar samvaron i köket

2023-11-06
Det bubblande livet i köket går in i framtiden! Genom ny teknologi kan du nu placera din spishäll vart du vill i köket. En stilren häll med inbyggd fläkt är ett givet val för dig som vill ha ett smakfullt designkök med sociala ytor utan att begränsa dig i matlagningen.

Köket är oftast hjärtat i svenska hem och behöver därför vara multifunktionellt. Här pågår livet - måltiderna lagas och familj och vänner samlas. Köket ska därför vara både effektivt, bra planerat och snyggt utformat samt ha optimala utrymmen för samvaro.

Många möjligheter vid installation
Fördelarna med en spishäll med inbyggd fläkt är många. Oset från din matlagning sugs effektivt ner i den centralt placerade fläkten och får mindre möjlighet att sprida sig i rummet. Du kan placera hällen var du vill i köket utan att behöva begränsa dig till var en väggmonterad eller hängande fläkt skulle behöva placeras. Du väljer om du vill ha en lösning med kolfilter eller frånluft. Det ger dig frihet att ha hällen på köksön, vid fönstret eller där du önskar. Du kan enkelt umgås med dina gäster samtidigt som du lager en god måltid i en trevlig miljö.

Stilren design
Den stilrena hällen gör inte mycket väsen av sig utan smälter sömlöst in i vilket kök som helst. Centralt placerad i hällen finns spjället i gjutjärn som både är en tålig konstruktion och ger en rustik känsla. I tillägg till den stilrena utformningen har den toppbetyg i energiklassningen med A++.

Kreativ matlagning
Spishällen med induktion har optimala funktioner för dig som vill laga mat utan begränsningar. Enkelt och snabbt reglerar du värmenivån med ett svep med fingret och går från smälta och sjuda till koka och woka på ett ögonblick. Hällen har dubbla flexizoner där du kan välja två, tre eller fyra ytor beroende på storleken på dina kärl. Här finns utrymme för såväl storkok som gourmetsås.

Läs mer om produkten här!

Aktuella nyheter