Vårt nya radarpar för tvättstugan

2020-09-08

Modern klädvård som får plaggen att hålla länge och inte sliter på miljön kräver kloka beslut och funktionella maskiner. Tvätt- och torkutrustning från vår nya 4000-serie kan anpassas efter din familjs storlek och behov. Cylinda fixar tvätten, tyst och effektivt, dag efter dag.

Våra tvätt- och torkmaskiner i 4000-serien består av tvättmaskiner, kombimaskiner (tvätt och tork i samma) samt torktumlare. De har alla en mängd funktioner och inställningar som sätter dina behov och önskemål i fokus. Maskinerna finns i flera modeller och utföranden. 

Enkla och anpassningsbara tvättprogram

Tvättmaskinerna har en lång rad genomtänkta funktioner utöver en snygg design. Några följer nedan:

  • ECO-display som visar förbrukning av vatten och energi per program
  • Tonad lucka med enkelt grepp för öppning
  • Rejält stor dörröppning
  • Skonsam trumma som bevarar plaggens passform
  • Allergiprogram som sköljer med varmt vatten för bättre resultat
  • Inställning för tidspar, smutsgrad och smutstyp anpassar programmets längd, temperatur, trumrörelser och antal sköljningar.

Allt-i-ett när utrymmet är trångt

Med en kombimaskin använder du en och samma maskin för både tvätt och tork, vilket passar särskilt bra om utrymmet är begränsat. Du behöver aldrig flytta den blöta tvätten utan torkprogrammet startas när tvätten är klar. Tänk dock på att maximal last för torktumling är lägre än för maximal tvättvikt.

Effektiv torkning och luftning

Torktumlarna har inställningar som är anpassade för olika material och användningsområden. I vissa fall behöver inte plagg tvättas utan bara fräschas upp genom de luftningsprogram som finns. Tumlaren har innerbelysning och stor trumma (100-112 liter) vilket gör att du med lätthet kan se dina plagg. Du ställer enkelt in vilken typ av plagg som ska torkas samt önskad torknivå, från stryktorrt till extratorrt. Tumlarna har även ett dubbelt luddfilter för att fånga upp så mycket ludd som möjligt.

Perfekt matchning med genomtänkt design

Tvättmaskiner och torktumlare har en likartad, smakfull design med tonat glas och digital display och utgör därmed ett vackert par i tvättstugan. Inställningar görs med ett gediget metallvred för enkel manövrering och exklusiv känsla.

Läs mer om tvättmaskinen här och torktumlaren här!

 

Aktuella nyheter