Den genialiska hällen för familjens goda stunder

2020-09-16

Vi kan nog alla skriva under på att en mätt kompis är en glad kompis. Med en spishäll av toppklass från 9000-serien har vi gjort det roligare och enklare än någonsin för dig att briljera bakom pannorna. Flexibla kokzoner, kraftfull booster och automatiserade värmningsfunktioner är ett axplock av alla genomtänkta finesser.

Det är en ny generation teknik som genomsyrar detaljerna i 9000-seriens hällar vilket optimerar både prestanda och funktion. Vi har under hela utvecklingstiden haft användaren i fokus – det ska vara enkelt och kul för alla att laga mat! En stor fördel är också den enkla installationen där ventilation framtill inte längre är ett krav.

Heta zoner som anpassar sig
Hällarna har en helt ny typ av kokzoner med en enorm flexibilitet som ger dig stor frihet. Zonen anpassar sig nämligen både till mycket små och mycket stora kokkärl och du kan ha flera kärl i samma zon. Zonerna kan ställas in i upp till 18 olika värmenivåer och booster-funktionen ger en maximal turboeffekt.

Nytänkande teknik minskar kontrollbehovet
Genom 9000-serien kan du släppa kontrollen och lita på att hällen gör halva jobbet åt dig. De smarta kokzonerna känner av när ett kokkärl är placerat på hällen och den integrerade kontrollpanelen visar vilka zoner som är aktiva. Varje zon kan ställas in separat med timer. Andra användarvänliga funktioner som gör matlagningen till en fröjd är automatisk uppkokning, sjudning och smältning. French Plaque är en underlättande teknik som gör det enkelt för dig att reglera värmen enbart genom att förflytta kärlet i kokzonen.

Barn och säkerhet i fokus
Har du mindre barn i huset kan matlagningszonen vara ett farligt område. Det har vi strävat efter att minimera genom ett elektroniskt barnlås på hällen som förhindrar små fingrar att förorsaka farliga situationer. En annan viktig säkerhetsfunktion är överkokningsskyddet som stänger av hällen vid överkokning.

En pärla även för ögat
Den lättinstallerade hällen integreras snyggt i bänkskivan och vissa modeller har raka kanter medan andra har avfasade. Hällen smälter in i alla köksmiljöer och ger ett modernt och stilrent intryck. Touch-panelen är inte bara snygg utan även intuitiv och lättmanövrerad. 

Här kan du läsa mer om hällarna i 9000-serien:

IHI 9161 S

IHI 9165 SRX

IHI 9166 SRX

Aktuella nyheter