Köks- och tvättmaskiner som bara går och går

Genom varumärket Cylinda erbjuder Elektroskandia vitvaror för såväl hem och hushåll som professionella miljöer. Vi har ett mycket brett utbud av produkter, alltifrån enkla och funktionella alternativ till premiummodeller där design och teknik är i fokus.

Täta samarbeten med våra fastighetskunder har resulterat i produkter och lösningar som är unika för den svenska marknaden. Idag är vi stolta över att kunna erbjuda vitvaror som är utvecklade och anpassade specifikt för svenska förhållanden, vid såväl byggnation - nyproduktion och ROT - som vid fastighetsförvaltning.

Vi är även ensamma om att ha en egen rikstäckande eftermarknadsorganisation, som erbjuder service och teknisk support.


Välkommen till Cylinda Bygg och Fastighet

Träffa Cylinda och CEBE på Fastighetsmässan

Välkomna till vår monter, D:05! Fastighetsmässan pågår den 6-7 mars 2019 på Kistamässan i Kista. Cylinda och Cebe belysning presenterar sina utvalda nyheter.

Om mässan:

Fastighetsmässan har funnits sedan 2009 och på bara 10 år har mässan ökat med 218% i utställande företag och 410% på antal besökare. Här samlas de mest inflytelserika fastighetsaktörerna under två intensiva dagar fyllda av nätverkande, lärande och affärer.

Fastighetsmässan ska vara en mötesplats som erbjuder både utställare och besökare en helhetslösning. På plats ska man hitta allt som behövs inom fastighetsbranschen. Produktnyheter, innovationer, skapa värdefulla kontakter och möjligheter att göra affärer direkt på mässgolvet.

Välkommen till Cylinda Bygg och Fastighet