Tillbaka

Det här är Bygg och Fastighet

Genom varumärket Cylinda erbjuder Elektroskandia vitvaror för såväl hem och hushåll som professionella miljöer. Vi har ett mycket brett utbud av produkter, alltifrån enkla och funktionella alternativ till premiummodeller där design och teknik är i fokus. Efter att tidigare alltid sålt Cylinda genom återförsäljare, bildade vi under 2003 en separat enhet inom Elektroskandia för att skapa en snabbare säljkanal direkt mot bygg- och fastighetsmarknaden. Satsningen blev, kort sagt, en succé. Sedan dess har vi rönt stora framgångar hos såväl byggföretag som fastighetsbolag. Med tiden har vi byggt upp en bred kunskap om hur den svenska vitvarumarknaden fungerar vid byggnation och förvaltning av fastigheter. Täta samarbeten med kunderna har resulterat i produkter och lösningar som är unika för den svenska marknaden. Idag är vi stolta över att kunna erbjuda vitvaror som är utvecklade och anpassade specifikt för våra fastighetskunder. Vi är även ensamma om att ha en egen rikstäckande eftermarknadsorganisation, som erbjuder service och teknisk support.

För att ytterligare förstärka vår närvaro på proffsmarknaden skapade vi 2013 ett team som enbart arbetar med försäljning till nyproduktion och ROT-projekt. Denna grupp är även behjälplig för konsulter. Teamet har genererat både ökade marknadsandelar och nya starka kundrelationer. Till våra produkter har vi även ett brett utbud av tjänster och erbjuder bl. a. installation, såväl enskilda byten med återvinning av uttjänt produkt som kompletta installationslösningar. Installationerna utförs enligt våra kvalitetsnormer av noga utvalda samarbetspartners.

Elektroskandia Bygg & Fastighet kan också erbjuda ett brett utbud av el-material, belysning, fastighetsförnödenheter samt armaturer från vårt eget varumärke Cebe Belysning. Mer information hittar du på www.cebebelysning.se eller www.elektroskandia.se

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen, som idag är världens största el-grossist. Med en stark ägare kan vi erbjuda långsiktiga samt högkvalitativa produkter och tjänster till våra bygg- och fastighetskunder. Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda just ditt företag är du varmt välkommen att kontakta oss på Elektroskandia Bygg och Fastighet.

Det här är Bygg och Fastighet